AKTUALNO_novosti

ql11 krimp1122 au22

V  letu 2014 je preteklo že 20 let kar smo prisotni na slovenskem tržišču. Z storitveno dejavnostjo opremljanja PCB tiskanih plošč smo pričeli v kletnih prostorih stanovanjske hiše, samo z tehnologijo ročnega spajkanja ter preoblikovanjem kovinskih delov na ročnih stiskalnicah. Vse to smo nadgradili z novimi prostori v letu 2000 ter osvojitvijo še preostalih tehnoloških postopkov za potrebe elektronike od opremljanja SMD komponent, strojnega valjnega spajkanja ter obdelave kablov in vodnikov AVG, do zahtevnih kabeljskih sklopov za strogonamenske potrebe vsakega naročnika.

Naš slogan;  Zanesljivost, kvaliteta, zagotavljanje dobavnih rokov, prilagoditev sistema kakovosti glede na zahteve standardov vam zagotavlja našo hitro odzivnost glede na potrebe naročnika.

omara3

primer razstavnega panoja v prostorih občinske stavbe v Naklem

V zadnjih dveh letih smo veliko sredstev vložili v izboljšanje optične kontrole spajkanih komponent z digitalnimi kamerami, se opremili z namizno avtomatsko prešo za krimpanje Molex ali Tyco kontaktov na žična ali kabeljska vezja ter z nakupom dveh novejših polagalk SMD komponent zagotovili hitrejšo in zanesljivejšo celotno proizvodnjo za potrebe kupca.

“SE PRIPOROČAMO”