O PODJETJU

delo_474_300

Zanesljivost, kvaliteta, zagotavljanje dobavnih rokov, prilagoditev sistema kakovosti glede na zahteve standardov !

  • podjetje Tk-mehanika, Gradišar Simon s.p. je družinsko podjetje z štirimi zaposlenimi ter nekaj pogodbenemi sodelavci in se ukvarja z montažo ter opremljanjem tiskanih vezij, izdelavo več vrst kablov, žičnih vezij in vezav ter vsemi možnimi načini ročnega spajkanja, ter dodelav tiskanih vezij v elektroniki in njej sorodnimi panogami.
  • poslujemo od leta 1994, ko smo pričeli z dejavnostjo. Pridobili smo nekaj rednih strank, s katerimi dobro sodelujemo že vsa leta in z kvaliteto izdelave nimamo problemov, saj ti poslovni partnerji večino svojega programa tudi izvozijo.
  • samo poslovanje nam sloni na nenehnih spremembah in modernizaciji delovnih prostorov ter opreme saj le na ta način lahko sledimo potrebno kakovost in hiter napredek tehnologije na področju elektronike v svetu.
  • glavni kupci s katerimi sodelujemo že vec let so Slovenska podjetja ki večino svojega programa izvozijo, prihajajo pa z več področij Slovenije.
  • problematiko hitrega odzivanja in večje storilnosti zapolnjujemo z nekaj pogodbenimi partnerji ter lastno iznajdljivostjo.

Veselimo se vseh novih stikov ter uspešnega sodelovanja tudi v bodoče.  Dovolite, da se vam dokažemo !

proizvodna ll111